referenties tarieven links contact

Feng Shui

Spreek je uit als [fung sjwee] en betekent letterlijk "wind en water". Meer dan 3500 jaar geleden vloeide Feng Shui in China voort uit de I Tjing, het boek der veranderingen, een oude bron van wijsheid die de vijf elementen (aarde, vuur, metaal, water en hout) en de bekende complementen yin en yang beschreef - in deze Chinese filosofie draait het om evenwicht tussen deze krachten.

Feng Shui omvat:

  • Hoe de omgeving waarin we wonen en werken van invloed kan zijn op ons lichamelijke, emotionele en spirituele welzijn.
  • De beweging van energie en hoe bewegingspatronen ons leven beïnvloeden.
  • Ons huis is een spiegel, die laat zien wie we zijn.

Doel

Het doel van Feng Shui is het creëren van ruimtes waarin "chi", levensenergie, op harmonieuze wijze kan stromen, zodat een balans ontstaat.

Kernpunt

Bij Feng Shui draait het erom dat als je je leven wilt veranderen, je ook je woning moet veranderen. Combineer Feng Shui met gezond verstand en intuitie voor een maximaal effect.

Wanneer

Om bepaalde doelen te halen of bepaalde levensgebieden te ondersteunen. Bij stagnatie in de persoonlijke en zakelijke sfeer of juist bij veranderingen. Voor het opnieuw inrichten van een huis of om een huis meer een thuis te laten worden.

Voordelen

Toegenomen energie om plannen te realiseren en kansen aan te grijpen. Doelstellingen worden gehaald en met minder inspanning. Ervaren van minder stress en meer harmonie – het ‘lichter’ zijn

« terug naar vorige pagina